sábado, 16 de febrero de 2013

Perduts a la natura

Hola Rossinyols!

Avui ha sigut un mati genial! Hem quedat en Joao i jo, amb la Mireia i l'Edibel i hem anat direcció a les Gavarres. La primera parada l'hem fet al Dolmen de la Cova d'en Daina. Ens hem informat que va ser construït als voltants del 2500 a.C i, trobat en el decenni del 1900 per un professor de la Universitat de Girona.
















Després d'haver vist el Dolmen, hem seguit la nostra excurssió per la natura, escoltant el cant dels ocells i gaudint del paissatge. La nostra segona parada ha sigut a la Font del Prat.










Al costat dret de la Font del Prat, hi ha un petit Santuari de la Marededéu.





Seguint aquest camí, hem començat l'anomenada ruta dels gegants. Aquesta ruta s'endinsa per les Gavarres. Es caracteritza per les Alzines centenàries que s'hi poden trobar. Mireu, aquesta s'anomena el Suro de l'Almeda i és el més gran de Catalunya; té una alçada de 22 metres, el volt de canó te 4,50 metres i la capçada és de 27,5 metres.

Hem al·lucinat!!!!





Tot seguit, ens n'hem trobat una altra...també grandiosa!!!! Mireu quina foto ens hem fet:






I...caminant, caminant, ens hem trobat amb un petit rierol que anava a parar a la riera de Calonge.





Ens ho hem passat pipa al bosc, ens encanta la naturalesa! Hem cantat i rigut molt...però, no tot són flors i violes!! Quan hem arribat al cotxe per tornar cap a casa...la clau no entrava al contacte! No hi havia maneres, ha vingut un ciclista a ajudar-nos, però no hem aconseguit res, també s'han aturat uns senyors que feien senderisme, però no hi ha hagut sort...finalment, hem hagut de trucar a la grua!


Tot i així, ha sigut una sortida genial! :))))

Poder conèixer un trosset més de la nostra terra ens ha agradat molt!




2 comentarios:

  1. més que genial, vull una altra sortida pel bosc, segur que hi ha ben a prop altres indrets per conèixer!

    ResponderEliminar
  2. va ser molt dibertit sóc en joao vitor

    ResponderEliminar