sábado, 29 de diciembre de 2012

Un mati al Pinxo

La Mireia i jo, durant aquesta setmana hem estat planejant una activitat diferent per fer amb els nostres mentorats. Volíem que fos alguna cosa especial, com un regal de Nadal. Així doncs, aquest mati, hem preparat les motxilles amb un banyador, xancletes, gorro de piscina, tovallola i necesser i hem anat cap a la piscina de Palafrugell, on hi feien el Pinxo d'aigua (inflables i d'altres activitats per a nens i nenes).

Caram, quina sorpresa! Quan hem arribat, hem al·lucinat en veure aquells inflables tant grans. Quines ganes de canviar-nos i anar a passar-nos-ho bé seguint el ritme de la música!

L'Edibel i en Joao, han pogut entrar tots sols, mentre la Mireia i jo, els vigilavem desde la graderia, rient i gaudint de veure que bé que s'ho estaven passant.

Mireu quines fotos que he fet:

L'Edibel i en Joao estan preparadissims per començar el mati, amb moltes ganes!!!




 En Joao s'ho està passant pipa tirant-se pel tobogan!!! Mireu:




 I...patam! De caps a l'aigua! Que divertit!!!!!




Mireu com es preparen per tirar-se tots dos junts!!

 

 

 I per acabar el mati, ha vingut en Jordi Tonietti a cantar cançons i a fer gresca per a tots nosaltres. Ens ho hem passat super bé i, ballant ballant, hem fet tres amiguets: l'Hugo, en Bruno i la Marina.


 


La Mireia i jo ens ho hem passat pipa veient com disfrutaven i ens ha agradat molt que ens donessin les gràcies per el mati d'avui, ha sigut un gran regal de Nadal!

Fins aviat!!!!

1 comentario:

  1. Hola som la Nuria i la Hanane nosaltres tambe fem projecte rossinyol a Girona. Ens agues agradat molt anar en aquest lloc que vosaltres heu anat.

    ResponderEliminar